Γιατί εμάς

Γιατί μας επιλέγουν;

Κάθε μέρα εμπιστεύονται ολοένα και περισσότεροι ασθενείς την υγεία τους σε εμάς.

To Ιατρικό Κέντρο ΝΕΦΡΟΖΩΗ, διαθέτει επαγγελματία οδηγό, με πολυετή εμπειρία στη θέση του επαγγελματία οδηγού, ο οποίος με τη χρήση του καινούριου και άνετου 7 θέσεων οχήματος, αναλαμβάνει τη δωρεάν μεταφορά των ασθενών από και προς το Ιατρικό Κέντρο Νεφροζωή, έγκαιρα, άμεσα και με ασφάλεια. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μεταφοράς των ασθενών, καλέστε στο τηλέφωνο 22540200.

Το Ιατρικό Κέντρο ΝΕΦΡΟΖΩΗ σε συνεργασία με το NEFROZOI LAB By BIOEXELIXIS, διενεργεί αιμοληψίες στο χώρο του Χημείου, εντός του Ιατρικού Κέντρου ΝΕΦΡΟΖΩΗ, εξυπηρετώντας καθημερινά εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς εντός ΓΕΣΥ, αλλά και εκτός ΓΕΣΥ.

Ο χώρος Αιμοληψίας και το Εργαστήριο, βρίσκονται στο μεσοπάτωμα του κτιρίου, με εύκολη πρόσβαση και διευκολύνσεις για ηλικιωμένα άτομα και άτομα με αναπηρίες (ΑμεΑ).

Για διευκόλυνση των ασθενών, παρέχεται η υπηρεσία κατ’ οίκον αιμοληψίας, από έμπειρους αιμολήπτες, κατόπιν ραντεβού.

Το NEFROZOI LAB By BIOEXELIXIS λειτουργεί καθημερινά, Δευτέρα – Σάββατο, 7:00πμ – 7:00μμ.

Το Ιατρικό Κέντρο ΝΕΦΡΟΖΩΗ διαθέτει υπηρεσία εξυπηρέτησης των εσωτερικών ασθενών, στη Μονάδα Ημερήσιας Νοσηλείας και στις Μονάδες Αιμοκάθαρσης, με τη παραλαβή και μεταφορά φαρμάκων, από τα Φαρμακεία των Δημόσιων Νοσοκομείων, κατόπιν εξουσιοδότησης από τον ασθενή

Το Ιατρικό Κέντρο ΝΕΦΡΟΖΩΗ διαθέτει δύο Μονάδες Αιμοκάθαρσης, Ιατρεία διαφόρων ειδικοτήτων, Χημείο και Διαγνωστικό Εργαστήριο Υπερήχων, τα οποία το καθιστούν ως ένα ολοκληρωμένο Νεφρολογικό Κέντρο, το οποίο μπορεί να εξυπηρετεί πλήρως της ανάγκες των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια, τόσο ενδονοσοκομειακά όσο και εξωνοσοκομειακά.

Είναι εξοπλισμένο με καινούργιες σύγχρονες μηχανές Fresenius 5008S Cordiax, ότι καλύτερο υπάρχει στον χώρο της αιμοκάθαρσης, αλλά και με άλλο σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί πλήρως της ανάγκες των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια.

Το έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στον τομέα, αξιοποιεί πλήρως:

  • Τις δυνατότητες των καινούριων και υπερσύγχρονων μηχανών αιμοκάθαρσης Fresenius 5008S Cordiax, και
  • Τις δυνατότητες του υπόλοιπου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού

παρέχοντας εξειδικευμένες και εξατομικευμένες θεραπείες σε κάθε ασθενή, με τη συνεχή παρουσία ειδικού Νεφρολόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης και:

  • Των άμεσων αποτελεσμάτων των εργαστηριακών αναλύσεων από το Χημείο, εντός του Ιατρικού Κέντρου
  • Των άμεσων διαγνωστικών εξετάσεων από το Διαγνωστικό Εργαστήριο Υπερήχων, εντός του Ιατρικού Κέντρου, και
  • Την άμεση συμβολή και παρέμβαση των άλλων Ειδικοτήτων, εντός του Ιατρικού Κέντρου

με στόχο τη βελτίωση της κλινικής κατάστασης και της ποιότητας ζωής των ασθενών.

Web Design and Development by WildBerry Digital | Member of Digital Innovation Group