Δρ. Αργυρώ Μετσίνη

Ο Ιατρός:

Δρ Αργυρώ Μετσίνη, Ειδικός Νεφρολόγος

 

Η Δρ Αργυρώ Μετσίνη εργάζεται ως Ειδικός Νεφρολόγος, στη Νεφρολογική Κλινική και τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (Αιμοκάθαρσης) του Ιατρικού Κέντρου ΝΕΦΡΟΖΩΗ, στη Λευκωσία.

Εξυπηρετεί καθημερινά ασθενείς στη Μονάδα Αιμοκάθαρσης, ασθενείς που χρήζουν ημερήσια ενδονοσοκομειακή φροντίδα, αλλά και ασθενείς που επισκέπτονται τα Ιατρεία Νεφρολογίας του Ιατρικού Κέντρου ΝΕΦΡΟΖΩΗ, εντός του ΓΕΣΥ.

 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα

Η Δρ Αργυρώ Μετσίνη, εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων στη Θεσσαλονίκη το 1999, από όπου αποφοίτησε το 2005.

Ειδικεύτηκε στη Νεφρολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών “Λαϊκό” και στο Queen Elizabeth Hospital στο Birmingham της Μεγάλης Βρετανίας. Κατά τη διάρκεια της ειδικότητας της, εκπαιδεύτηκε στην Κλινική Νεφρολογία, τη διαχείριση ασθενών με μεταμόσχευση νεφρού, την αιμοκάθαρση και την περιτοναϊκή κάθαρση.

Έλαβε την ειδικότητα της Νεφρολογίας το 2018 και υπηρέτησε ως Eιδικός Nεφρολόγος στο Γενικό Νοσοκομείου Χίου.

Eπίσης, υπηρέτησε ως Αξιωματικός Ιατρός σε διάφορες Μονάδες του Ελληνικού Στρατού συμπεριλαμβανομένης της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου και κατέχει το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.

Web Design and Development by WildBerry Digital | Member of Digital Innovation Group