Χαιρετισμός Εκτελεστικού Γενικού Διευθυντή

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζω στη νέα ιστοσελίδα του Ιατρικού Κέντρου ΝΕΦΡΟΖΩΗ, η οποία ευελπιστούμε ότι θα αποτελέσει το μέσο επικοινωνίας με τους ασθενείς με Νεφρική Ανεπάρκεια και το κοινό της Κύπρου, το οποίο ενδιαφέρεται να πληροφορείται για τη νόσο και τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ιατρικού Κέντρου ΝΕΦΡΟΖΩΗ..

Το Ιατρικό Κέντρο ΝΕΦΡΟΖΩΗ, λειτουργεί ως ένα ολοκληρωμένο Ιατρικό Κέντρο και στεγάζεται σε ένα σύγχρονο κτίριο στα Λατσιά, με άνετους χώρους στάθμευσης, εύκολα προσβάσιμο από Λευκωσία, αλλά και από άλλες πόλεις, απέχοντας με μόλις 1 λεπτό από τον κυκλικό κόμβο ΓΣΠ. 

Το κτίριο προσφέρει ένα σύγχρονο, οργανωμένο και φιλικό περιβάλλον, με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και είναι πλήρως αδειοδοτημένο από το Υπουργείο Υγείας και το ΓΕΣΥ, για ενδονοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή φροντίδα.

Διαθέτει δύο Μονάδες Αιμοκάθαρσης, Ιατρεία Ειδικοτήτων, Χημείο, Διαγνωστικό Εργαστήριο Υπερήχων, κ.α., τα οποία το καθιστούν ως ένα ολοκληρωμένο Νεφρολογικό Κέντρο, το οποίο μπορεί να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια, τόσο ενδονοσοκομειακά όσο και εξωνοσοκομειακά.

Είναι εξοπλισμένο με καινούργιες σύγχρονες μηχανές Fresenius 5008S Cordiax, ότι καλύτερο υπάρχει στο χώρο της αιμοκάθαρσης, αλλά και με άλλο υπερσύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό που εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες των ασθενών με Χρόνια Νεφρική Ανεπάρκεια.

Έχει στελεχωθεί με έμπειρο και επιστημονικά καταρτισμένο Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό, με πολυετή εμπειρία στον τομέα, το οποίο αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες των καινούριων υπερσύγχρονων μηχανών αιμοκάθαρσης Fresenius 5008S Cordiax, αλλά και του υπόλοιπου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, παρέχοντας εξειδικευμένες και εξατομικευμένες θεραπείες σε κάθε ασθενή, με στόχο τη βελτίωση της κλινικής κατάστασης και της ποιότητας ζωής των ασθενών, με τη συνεχή παρουσία ειδικού Νεφρολόγου καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοκάθαρσης.

Παράλληλα, το Ιατρικό Κέντρο ΝΕΦΡΟΖΩΗ λειτουργεί καθημερινά χώρους Ημερήσιας Νοσηλείας, Ιατρεία Ειδικοτήτων, Χημείο, Διαγνωστικό Εργαστήριο Υπερήχων, κ.α. εξυπηρετώντας καθημερινά εσωτερικούς και εξωτερικούς ασθενείς.

 

Κυριάκος Γεωργίου

Εκτελεστικός Γενικός Διευθυντής

Ιατρικό Κέντρο Νεφροζωή

Web Design and Development by WildBerry Digital | Member of Digital Innovation Group